Gå til hovedindhold

Hjælpemidler når bevægemulighederne er små

Spørgsmål
Jeg ved ikke helt, hvordan jeg skal formulere mig. Sagen er den, at jeg har brug for at vide noget om hvilke muligheder, der er for seksuelle hjælpemidler.

Jeg har altid haft en aktivt sexliv, elsker at lege osv. Nu har jeg så det problem, at jeg føler mig fanget i min egen krop, som er totalt bevægelsesberøvet, som følge af sygdommen.

At jeg ikke altid bliver fugtig, er jo let klaret med olie, dog savner jeg at kunne bevæge mig. Jeg har set, at man, i sex-shops, kan købe såkaldte erotikisk gynger.

Mon det kunne være noget for mig?
Svar
Det er dejligt at høre, at du har mod på at eksperimentere og lege i dit sexliv, og derfor spørger til hvad du kan gøre, nu hvor du er berøvet en stor del af din bevægelsesfrihed. Vedrørende den erotiske gynge, så vil du jo være i bevægelse, hvilket måske kan give dig lidt af den bevægelsesfrihed som du savner. Jeg kan ikke i skrivende stund komme i tanke om andre hjælpemidler, som kan give dig en form for bevægelse.

Der er dog masser af sider om erotik på nettet, blandt andet www.lustuniverse.com, som både er en reeel butik men også formidler salg over internettet. Her sælges en del forskellige hjælpemidler og du kan eventuelt se, om der er noget som vil kunne tiltale dig.