Gå til hovedindhold

Hård sex

Spørgsmål

Jeg har haft en mailven i 5 år, og dengang havde han lige fået MS-diagnosen. En lang historie, men vi er nu blevet kærester i Den Virkelige Verden. Han har dog så indelige ønsker om at afprøve flere sex-lege bl.a. SM i den hårde udgave. Det er ok med mig, men vil sikre mig, at han kan tåle denne hårde sex-form?


Han er i medicinsk behandling og fysiologisk daglig træning, men har håb om stilstand og derved bedring af sin situation, hvor han i dag er i kørestol.

Ved du om han vil have godt af en 5-punkts massagemåtte til hele kroppen, for så vil jeg give ham en i julegave?

Svar

Tak for dit spørgsmål.

Du har fået en kæreste, og da denne er interesseret i SM sex, er du interesseret i at vide, om denne seksulle praktik kan forværre hans tilstand.

Umiddelbart er der ikke fare for, at SM sex kan forværre hans tilstand.

Patienter, som lider af sclerose, har dog en læderet følesans, og af den grund kan han opleve smerte andeledes end du gør, og I må defor være opmærksomme på, om smerterne bliver for store, selvom det for dig kan synes som lettere smerter. På den anden side kan det jo netop være, at han med sin læderede følesans kan opleve større seksuel stimulation ved SM sex, eftersom stimulationen er stærkere.

Hvor vidt han vil have glæde af en 5 punkts massage måtte, må komme an på en prøve. Det kan være, at de punkter måtten masserer ikke har særlig stor følsomhed, og derved taber måtten effekt. På samme tid kan det være, at der netop er nogle af punkterne, som har intakt følesans, og derfor kan måtten være til stor glæde.