Gå til hovedindhold

Hæmmet orgasme

Spørgsmål
Mit problem er, at min klitoris gør ondt. Det tror jeg faktisk den altid har gjort, dog har jeg nemt kunne få orgasme ved blot ikke at stimulere klitoris direkte, men lige oven over. Nu er mit problem imidlertid større, idet jeg kan ikke længere få klitorisorgasme.

Det kan skyldes sclerosen, men jeg tror nu mere det skyldes den antidepressive medicin Remeron, idet det først blev et problem, da jeg startede med denne.

Min kæreste vil gerne slikke min klitoris, for på den måde at give mig orgasme, men det synes jeg kun gør ondt. Det er virkelig et problem, for når jeg bliver våd af lyst gør det endnu mere ondt, hvis vi kommer til at røre klitoris direkte.

Jeg kan bedst lide kun at have samleje, men det er også for ensporet, hvis der nu er en forklaring og løsning på mit problem.Så derfor: Hvad kan være årsag til at min klitoris gør ondt? Og hvad kan jeg eventuelt gøre ved det?
Svar
Du beskriver at du førhen har kunnet få orgasme ved at stimulere lige ovenfor klitoris, men at du ikke kan få orgasme mere og at det var sammenfaldende med at du påbegyndte behandling med Remeron.

Remeron skulle ikke have nogen seksuelle bivirkninger, men du kan eventuelt prøve at skifte til et nyt præparat som hedder Valdoxan. Det skulle overhovedet ikke have nogen seksuelle bivirkninger.

Med hensyn til smerter i klitoris, er der mange kvinder som føler smerte ved direkte berøring på klitoris og derfor foretrækker stimulation omkring klitoris. Det er altså ikke unormalt at føle smerte ved direkte berøring af klitoris, idet den jo er ekstrem følsom.

Du kan eventuelt prøve med olier og lignende, såfremt I ønsker at berøre klitoris direkte, for at se om der er nogen bedring ved det. Du kan også vise din kæreste, hvor omkring klitoris det er rart at blive berørt.