Gå til hovedindhold

Fra § 6 til § 4, kan man det

Spørgsmål

Jeg har haft sclerose siden 1990 og og kører i øjeblikket i min handicapbil nr. 3, en Fiat Scoudo med automatgear og udstyret med blandt andet kran til indhejsning og transport af el-crosser (ikke el-kørestol). Bilen bliver 6 år gammel d. 1. juli 2010.

Mit spørsmål går på, om jeg, med den næste bil, kan "gå tilbage" til en mindre bil uden mulighed for transport af crosser. Jeg kan gå korte afstande og benytter nu stort set aldrig mere bilen til transport af crosseren, som jeg bruger til transport i lokalområdet.

Jeg vil meget gerne høre jeres mening, før jeg kontakter kommunen.

Svar

Der skulle ikke være noget i vejen for at du kan få tildelt en mindre bil, næste gang du søger bil i  2010, blot du forsat opfylder betingelserne for bevilling af bil. Tildelingen af bil beror jo altid på en konkret vurdering af den enkelte ansøgers behov og sygdomsudvikling.

Du skal være opmærksom på at et eventuelt overskud, som altid, skal indgå i den nye handel.

Jeg vil råde dig til, når tiden for udskiftningen nærmere sig, at tage kontakt til kommunens sagbehandler på området og få talt dine behov og muligheder igennem, for at være med til at sikre at det rette valg for dig træffes.

Held og lykke med det.

&#160