Gå til hovedindhold

Dækning ved ulykker med sclerose

Spørgsmål

Jeg har sklerose og arbejder med salg - primært fra hjemmekontor. Jeg arbejder 18 timer om ugen i flexjob. Jeg har lige fået tilbudt forsikringer fra Mondux igennem Business Danmark, og det er nogle super fine priser, men de vil ikke tegne ulykkesforsikring på mig, fordi jeg har sklerose. De siger sågar, at jeg kan komme i problemer, hvis jeg får brug for min nuværende, som jeg har hos Tryg, og derfor anbefalede de mig at kontakte jer med henblik på at få en speciel forsikring. Men kan det være rigtigt? Der er vel ikke større risiko for ulykker for mig end for andre? Hvad kan jeg gøre?

Svar

Det er selvfølgelig Mondux valg, at de ikke ønsker at tegne en ulykkesforsikring til dig, når du har sclerose. Hvad angår din nuværende forsikring i Tryg, kan der opstå udfordringer, såfremt der i en given skadesituation er årsagssammenhæng mellem din sclerose og ulykken. Det er langt fra alle ulykkesforsikringer der dækker invaliditet, tandskader m.m. som følge af en ulykke i forbindelse med eks. et attak. Hvis et ulykkestilfælde ikke skyldes sclerosen, vil du normalt være dækket som en hver anden person.

Du kan evt. kontakte Tryg og høre om dine vilkår på tlf. 7011 2020. Alternativt findes der også følgende hjemmesider du kan kigge på, www.handiforsikringsservice.dk eller www.h-g-f.dk.