Gå til hovedindhold

Bøger om graviditet og fødsel

Spørgsmål

Jeg har netop læst artiklerne i Magasinet for maj måned, vedrørende. at få børn når man har MS. I bladet anbefales det at man kan læse bogen "MS and having a baby" af Judy Graham. Jeg har fundet den på amazon.co.uk og var lige ved at købe den - men så pludselig, at den er udgivet i 1999.

Mit spørgsmål er så: Kender du bogen, og vil du anbefale at jeg køber den, trods det faktum at den er 9 år gammel? Det virker som om, der må være sket meget siden dengang?

Kan du desuden anbefale andre bøger, som kan være en hjælp?

Svar

Jeg har ikke selv læst Judy Grahams bog, men jeg er sikker på, du alligevel kan have glæde af at læse den, selvom den er 9 år gammel. Jeg kan forestille mig, at bogen indeholder mange gode råd med hensyn til at håndtere dagligdagen som gravid med sclerose.

Du kan også gå ind på rådgivningspanelets hjemmeside og klikke dig ind på . Her vil du finde en række spørgsmål og svar vedrørende graviditet, fødsel og sclerose, som er aktuelle.

Ønsker du at læse en virkelig saglig og omfattende bog om graviditet, fødsel og barselperiode generelt, kan jeg anbefale Politikens Graviditetsbog. Det er en af Politikens håndbøger, som udgives på Politikens forlag, og den er skrevet af jordemoder Lene Skou Jensen.