Øget risiko for attak ved infektion
d. 22 november 2009

Ved I om man kan få attack hvis man har en infektion i tankødet, på grund ad af en visdomstand der ligger meget tæt op ad en følenerve?

 


Det er ikke sandsynligt at en infektion lokalt i tandkødet kan udløse et scleroseattak. Undersøgelser har dog vist at hvis man har mere generaliserede infektioner, med påvirket almentilstand og feber, kan der være øget risiko for attak.

Skrevet d. 22 november 2009