Gå til hovedindhold

Velkommen til Camp Træning 2018!

Kort fortalt

Er du medlem af Scleroseforeningen og kan du lide fysisk udfoldelse, så afholder vi Camp Træning, d. 2.-4. november, som med stor sandsynlighed er noget for dig! 

 

 

Holdbillede fra Camp Træning 2017

Du kan mere, end du selv tror!

Camp Træning bliver en​ weekend med fart på og fede udfordringer, der vil flytte dine grænser og ændre dit syn på, hvad du tror du kan.

Camp Træning er for dig, der drømmer om bedre fysisk form. Måske er du allerede i gang med træning, men mangler inspiration til at komme videre. Eller måske synes du, det er svært at komme i gang og mangler motivation og redskaber, der kan få dig af sted.

Få hjælp af dygtige trænere og instruktører

Vi vil i samarbejde med professionelle undervisere og foredragsholdere strikke en weekend sammen, hvor der både vil være fokus på det mentale og det fysiske, så du bliver klædt ordentligt på til et nyt liv med træning.

I løbet af weekenden kommer du til at prøve kræfter med mental træning, fysisk mobilitet og træning. Alle deltagere bliver inddelt i grupper i forhold til ca. fysisk niveau for, at vi kan tilpasse de forskellige hold og workshops.

Årets weekend er ved at blive planlagt, og denne side vil blive opdateret, så snart programmet for Camp Pårørende er på plads. Nedenfor kan du finde nogle af de informationer, som allerede er på plads.

Årets Camp Træning er ved at blive planlagt. Nedenfor kan du finde nogle af de informationer, der indtil videre ligger fast.

Dato

Den 2.-4. november 2018.

Pris

Det koster 550 kr. at deltage pr. person.

Tilmelding

TILMELD DIG CAMP TRÆNING HER

Tilmeldingsfrist

Der er tilmeldingsfrist søndag den 14. oktober kl. 23.00.

Adresse

Dronningens Ferieby 1
8500 Grenå
www.dronningensferieby.dk 

Spørgsmål

Kontakt gerne Scleroseforeningen, hvis du har spørgsmål til Camp Træning 2018.
Casper Lykke: cly@scleroseforeningen.dk