Gå til hovedindhold

Velkommen til Camp Træning 2017

Kort fortalt

Vi afholder Camp træning d. 27 - 29 oktober 2017. 

Camp Træning er for dig der vil flytte dine grænser og ændre dit syn på, hvad du tror du kan.

Se program, priser og adresse herunder

 

Du kan dobbelt så meget som du selv tror!

Camp Træning bliver en​ weekend med fart på og fede udfordringer, der vil flytte dine grænser og ændre dit syn på, hvad du tror du kan.

Camp Træning er for dig, der drømmer om bedre fysisk form.
Måske er du allerede i gang med træning, men mangler inspiration til at komme videre. Eller måske synes du det er svært at komme i gang og mangler redskaber, der kan få dig af sted.

Tilmelding:

Tilmeld dig her via nemtilmeld

Pris:

Der koster 550,- pr person

Ud over en kæmpe oplevelse, får du 5 måltider, 2 overnatninger, fordrag og workshops

Sted:

Dronningens Ferieby 1

8500 Grenå

Se mere på www.dronningensferieby.dk

Program til Camp træning 2017

Professionelle trænere og instruktører

Vi har i samarbejde med professionelle undervisere og foredragsholdere strikket en weekend sammen, hvor der både vil være fokus på det mentale og det fysiske, så du bliver klædt ordentlig på til et nyt liv med træning.

I løbet af weekenden kommer du til at prøve kræfter med mental træning, fysisk mobilitet og træning. Alle deltagere bliver inddelt i grupper i forhold til ca. fysisk niveau for, at vi kan tilpasse de forskellige hold og workshops.

Camilla Birkebæk fra sidste års træningscamp vil sammen med en uddannet crossfit instruktør stå for henholdsvis mobilitet og crossfittræning.

Motiverende foredrag

Vi starter weekenden med et foredrag om »Motivation« ved Tom Andkjær.
Tom vil udfordre den mentale barriere og hjælpe med at løsne op for de psykiske grænser, der kan være forbundet med træning i sammenhæng med sclerose.

Lørdag aften er der foredrag med Special Guest Star: Annette Fredskov. 
Mange kender Annette som Marathonkvinden - hende der løb 366 marathon på 365 dage, men det handler om meget mere end marathon.
Det handler om at få det bedste ud af hver eneste dag! Hendes motto er efterhånden kendt af mange: “Jeg kan, jeg vil, jeg gør det.”

Weekenden vil vise dig, at du kan mere, end du tror samt helt nye måder at leve på som kan være med til at forandre din hverdag med sclerose.

Tilmeld dig her