Gå til hovedindhold

Bliv frivillig lokalt

Kort fortalt

FRIVILLIG

I Scleroseforeningen er vi ca. 800 frivillige, som hjælper med til at gøre livet lettere for mennesker med sclerose. Frivillige er både personer med sclerose, pårørende eller personer som blot har lyst til at give en hjælpende hånd for at støtte en god sag.

For alle frivillige gælder, at man går til opgaven af lyst - altså fordi man kan lide at udføre det stykke arbejde, man nu har meldt sig til, og at arbejdet udføres ulønnet. 

Du kan for eksempel deltage i driften af den lokale bestyrelse, hvor administrative opgaver, regnskabsføring, planlægning af arrangementer for medlemmer, lokalt politisk arbejde samt indsamlinger, synlighed og events er de vigtigste opgaver.

Som informatør i Scleroseforeningens informatørkorps er din opgave formidling både for store og mindre forsamlinger. 

Bliver du involveret i events er opgaven at indsamle penge til forskning i sclerose, og du får brug for dine evner som planlægger, netværker og idéudvikler.

Dette var bare en smagsprøve på de frivillige opgaver som Scleroseforeningen kan byde på. Du kan altid kontakte din lokalafdeling og høre mere om hvad de mangler frivillige til, der er helt sikkert noget for dig.