Gå til hovedindhold

Cafeaften med Martin Dannevang

Kære medlemmer! Vi vil gerne byde velkommen til cafeaften med Martin Dannevang. Vi vil gerne byde på te/kaffe og en ostemad! Velmødt!

Kære medlemmer!

Vi vil gerne byde velkommen til cafeaften med Martin Dannevang.

"farvel til medicin; Martin bruger åndedrættet i kampen mod sclerose."

I tre år har Martin Dannevang brugt alternativ behandling. Hver morgen laver han åndedrætsøvelser, som, han mener, genstarter nerverne til hans ben og holder sclerosesymptomerne i skak.

Går man en tur på den gamle havnekaj i Odense, kan man opleve, at den susende vinterblæst bliver afbrudt. Afbrudt af dybe vejrtrækninger i et hastigt, næsten mediterende tempo.

Vejrtrækningerne kommer fra en af de gamle husbåde. Her bor 44-årige Martin Dannevang, som i tre år har benyttet sig af alternativ behandling. Hver morgen sætter han sig i 10 til 15 minutter og gennemgår et træningsprogram lavet efter den såkaldte Wim Hof metode.

Træningsprogrammet går ifølge Martin Dannevang ud på at styrke sit immunforsvar ved at ilte blodet gennem vejrtrækningsøvelser. For Martin Dannevang har øvelserne den effekt, at den følelsesløshed, han normalt oplever i venstre ben, forsvinder.

- Det er faktisk så effektivt, at jeg bagefter sidder og tænker 'hvilket ben var det nu, der var det dårlige', siger han.

Har du lyst til at høre mere, så kom til foredrag denne aften. Velmødt. Vi byder på te/kaffe og en ostemad.

Tilmelding

Medlem
0.00 DKK
Ikke medlem
25.00 DKK

Book billet(ter) via NemTilmeld her.