Gå til hovedindhold
Velkommen til lokalafdelingen

Storkøbenhavn - Syd

Kontakt

Næstformand:
Ivan Munck-Pedersen
E-mail: imp@isby.dk 
Mobil:  20 64 04 60
Sættergården 11
2635 Ishøj

  Hvidovre Kommune                                                         

Før musen over logo for at komme til din kommunes hjemmeside

 

Lokalafdelingen er samlingspunktet for alle, der arbejder for sclerosesagen i vores lokalområde. Vi ønsker at skabe netværk både mellem os, som er berørt af sclerose, og alle jer, der har indflydelse på vores hverdag.

 

I vores arbejde for at skabe det bedst mulige kendskab til sygdommen afholder vi både oplysende og underholdende arrangementer for vores medlemmer og andre interesserede.

Vi engagerer os i lokalpolitik, dels ved at arbejde i de lokale bestyrelser for Danske Handicaporganisationer (DH) og kommunale råd og udvalg som handicapråd.

Vi i bestyrelsen, forsøger at ramme tilbuddene så bredt som muligt. Da vi meget gerne vil se mange flere af vores medlemmer til vores arrangementer, modtager vi meget gerne forslag til aktiviteter, som netop du har lyst til at deltage i.

Vi har brug for dig i foreningen, uanset om du selv er ramt af sygdommen, har pårørende/ venner der har sclerose eller bare gerne vil støtte et godt formål i kampen mod denne uhelbredelige sygdom, som hvert år rammer mange mennesker.

Til nogle arrangementer eller aktiviteter har vi brug for frivillige, så hvis du har lyst, tid og overskud til at gøre en forskel, må du meget gerne kontakte os.