Gå til hovedindhold

Regionale medlemsmøder 2018: Ændret væremåde - et MS-symptom (Odense)

Program:  18.30-18.40 Velkomst 18.40-19.30 Oplæg og spørgsmål19.30-20.00 Pause med sandwich20.00-21.00 Oplæg og spørgsmål Deltagerbetaling: 50 kr.  Betales kontant/Mobile Pay (11149) ved indgangen eller online ved tilmelding Om indholdet:  Når man oplever, at den måde man opfører sig på er forandret, kan man blive bekymret for, at ens personlighed er ændret. Men man får ikke personlighedsforstyrrelser af MS. Til gengæld kan områder i hjernen, der regulerer adfærd blive påvirket, og derfor kan man på visse områder føle sig ændret som person.Den ændrede væremåde kan skabe bekymringer, frustrationer og udfordringer, både hos den der har MS men også i familien, vennekredsen og på arbejdspladsen.  Der kan være behov for, at man genfinder sig selv med de ændringer man har fået, og deres indflydelse på måden at leve livet på. Viden om de ændringer i væremåde, man kan få, og viden om hvordan man kan håndtere dem er en forudsætning for, at man kan nyorientere sig i livet.På møderne vil neuropsykolog Mette Ellermann fortælle om; 
  • Årsagerne til den ændrede væremåde
  • Hvilke måder væremåden kan ændre sig på som følge af MS 
  • Hvordan du kan håndtere ændringerne. 
 Se den samlede oversigt over møderne her.Livestreaming af mødet i Holbæk d. 5. april. Nærmere info kommer her.Læs mere om emnet i sidste nummer af "Lev med sclerose" her.

 

Tilmelding

Pris
50 kr.

Tilmelding online her via Nemtilmeld Du kan også tilmelde dig på info@scleroseforeningen.dk eller telefon 3646 3646. Oplys ”Væremåde” + ”byens navn” + ”navn og adresse eller medlemsnummer".