Gå til hovedindhold

En aften om vores tilbud 2018: Holbæk

Gratis psykologsamtaler. Gratis hjælp fra vores socialrådgivere. Årlige møder, kurser og træf om en lang række relevante emner samt socialt samvær.

Vidste du, at du har adgang til dette – og meget mere – når du er medlem af Scleroseforeningen?
Hør også om sclerosehospitalerne og vores moderne ferieby.

Brug 2½ timer sammen med din partner, forældre eller voksne børn på en aften, hvor Scleroseforeningen fortæller om de medlemstilbud, vi har til mennesker med sclerose og deres nærmeste pårørende.

Aftenen er for dig, som ikke kender Scleroseforeningens tilbud, og ønsker en præsentation af det du kan få som medlem af Scleroseforeningen. De vil blandt andet blive præsenteret af en socialrådgiver, en psykolog samt unge og ældre medlemmer.

Det er oplagt at komme til mødet i eget område, men du er velkommen i hele landet. Fordelen ved at komme til et møde i dit område er, at du her vil møde andre med diagnosen fra dit lokalområde plus din lokalafdeling. Vi har erfaring for, at det kan være begyndelsen på et godt netværk.

Orienteringen varer fra kl. 19.00-21.00, mens den sidste halve time er afsat til samtale med de øvrige deltagere, frivillige og ansatte.

Se hele oversigten over alle møder her

Tilmelding