Gå til hovedindhold

Poverty Walk (Ungegruppen)

 

Nyt syn på Aarhus. Vi får indblik i en overset vinkel på Aarhus med en guidet tur. Guiden er hjemløs, der kender til de forskellige steder og personlige historier rundt omkring Aarhus i forhold til livet som social udsat. Tidligere deltagere udtaler, at sådan har de aldrig set deres by før. 

Turen varer ca. 2 timer med indlagte pauser, hvor der vil være mulighed for toiletbesøg undervejs. Vi begynder turen inde i midtbyen, tæt på busserne ved Park Allé. Nærmere information vil blive oplyst, når vi nærmer os dagen.

Til os som ikke kan gå så langt, har vi fremskaffet 2 kørestole, som vi kan skiftes til at bruge, hvis vi bliver trætte. Efter vi har gået 45 min, vil vi tage en kaffepause på en café ved egenbetaling.

Prisen for guideturen er 50,00 kr. pr. person, og så betaler bestyrelsen et tilsvarende tilskud. Vi skal minimum være 6 personer for at turen i det hele taget kan komme i stand.

Vi glæder os til at se Den Europæiske kulturhovedstad på en minde glamourøs måde og at opleve et andet handicap, end det vi kender til.

Læs mere om Poverty Walk i Aarhus her.

Tilmelding

Pris
50,00 kr. pr. person

Der sendes altid en reminder ud ca. en uge ud før arrangementet, som man blot kan svare på.

Kontakt

Tina Jansen: (jansenti@hotmail.com/ 24 40 62 89)

Anna Bundgård Nielsen (annabundgaard83@hotmail.com/ 29 66 54 32)

Katrine Wilder Vintcensen (Vincentsen@outlook.dk/91 95 09 00)