Gå til hovedindhold

Camilla-Test2

Kort fortalt

Socialrådgivernes tilbud

Hvem kan få hjælp?
Medlemmer af Scleroseforeningen der har sclerose og deres pårørende kan få hjælp af socialrådgiverne. Rådgivningen foregår i første omgang via telefon elle på e-mail, men socialrådgiveren vil også vurdere om deltagelse i et hjemmebesøg, et personligt møde eller et møde med kommunen er nødvendigt tidligt i forløbet m.h.p. at få optimeret sagsgangen i kommunen.

 

"Hvilke muligheder er der, når jeg har svært ved at klare mit nuværende job?" "Hvordan søger jeg tilskud til en handicapbil?" "Hvilke muligheder har jeg for at få hjælp til det jeg ikke kan, så dagligdagen kan hænge sammen for mig og min familie?"

Gurli Margrethe

Hvad rådgives der om?
Alle spørgsmål inden for den sociale- og arbejdsmarkedsrelevante lovgivning. Det kan dreje sig om sygdom og arbejde, revalidering, fleks- og skånejob, handicapkompenserende ydelser, støtte til hjælpemidler og bil, ansøgning om pension, praktisk hjælp i hjemmet m.v.

Hvordan får jeg kontakt?
Scleroseforeningens 9 socialrådgivere er fordelt over hele landet og på Færøerne. Socialrådgiverne er tilknyttet bestemte kommuner i landet.

Når du gerne vil tale med en socialrådgiver skal du blot ringe ind til Scleroseforeningens hovednummer 36 46 36 46, så vil du blive ringet op af socialrådgiveren fra dit område på et nærmere oplyst tidspunkt - oftest inden for få dage.

Du kan også skrive til info@scleroseforeningen.dk, så vil vi kontakte dig tilbage.

    HVad kan jeg få hjælp til?

  • Fleksjob

    Fleksjob er en ordning for dig, der ikke længere kan arbejde under normale vilkår, men dog stadig er arbejdsdygtig.

    Her kan du læse mere om reglerne for fleksjob til lønmodtagere og selvstændige samt mulighed for fleksydelse.

    https://scleroseforeningen.dk/fleksjob